Mogen wij u van dienst zijn?

Ons advies en uw keuze!

Bent u op zoek naar een gebitsprothese of klikprothese op maat, of wilt u uw huidige prothese laten repareren? Wij helpen u graag verder. Voor een kunst- of klikgebit moet u echt bij een specialist zijn. Ga in ieder geval naar een ervaren tandprotheticus en overtuig u dat uw gebit met passie en zorg vervaardigd wordt. Neem geen genoegen met een slecht passend gebit.

Indien u kiest voor een klikgebit is het van belang dat er bij u implantaten geplaatst worden van gerenommeerde implantaten leveranciers zoals bijvoorbeeld Straumann of Nobel, die volledige garantie (kunnen) geven. Vraag altijd bij uw tandarts of behandelaar waar implantaten of het kroon- en brugwerk vandaan komen. U bent klant, u heeft een keuze!

Wij kunnen u helpen bij het maken van uw keuze. Wij kennen de markt en de producten en materialen die worden aangeboden. Samen met u bespreken we uw wensen en bepalen wat in uw geval de beste oplossing is en welke vorm en kleur het mooiste bij uw gezicht passen.

Wij willen dat u 100% tevreden bent, zodat u ons zal aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen, want mond-tot-mond-reclame is de beste reclame die er is.

Gespecialiseerd in een mooi en perfect passend kunst- of klikgebit!

Een tandprotheticus is een eerstelijns zorgverlener en specialist in het aanmeten en vervaardigen van uitneembare kunstgebitten zonder tussenkomst van een tandarts. Een tandprothetici is technisch en medisch-biologisch opgeleid, hij meet niet alleen een gebitsprothese aan, maar overlegt ook met u over het type en het uiterlijk van het kunstgebit.

Er zijn vele variaties mogelijk als het gaat om keuze in vorm, grootte en kleur van de tanden. Met de huidige stand van de techniek en materialen is het mogelijk om het kunstgebit een natuurlijke en frisse uitstraling te geven, die niet onderdoet voor natuurlijke tanden. Een kunstgebit maken is een vak dat je moet overlaten aan specialisten.

Geen verwijzing van uw tandarts nodig

Voor het aanmeten en vervaardigen van een kunst- of klikgebit door een tandprotheticus kunt u rechtstreeks met ons contact opnemen. Een verwijzing van uw tandarts is niet nodig. Wij verzorgen de declaratie aan uw zorgverzekeraar.

Bij ons bent u klant, geen patiënt en zeker geen nummer. Binnen onze kleine organisatie schenken wij veel aandacht aan persoonlijk advies en nazorg.