Team Sophia

Het team van Tandprothetiek Sophia bestaat o.a. uit een tandarts (Marnix Proost, BIG 19023362202), en tandtechnici (Peter van Gelder en Fred Oelssen) die veel waarde hechten aan service en persoonlijk contact. We nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en zorgen dat uw behandeling zo aangenaam en ontspannen mogelijk verloopt. Samen zorgen wij ervoor dat u iedere dag begint met een glimlach.

Breng eens een bezoek aan onze sfeervolle praktijk voor deskundig advies. U wordt vriendelijk ontvangen en kan gratis uw prothese of implantaten laten controleren. Tandprothetiek Sophia heeft een speciaal voor kleurbepaling ingerichte ruime.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtruimte. U vindt er naast tijdschriften, tv-scherm, koffie of thee, informatiebrochures ook WiFi.

De Gordelweg is goed bereikbaar via de ringweg Rotterdam, afslag Centrum, Schiebroek. Op loopafstand stoppen verschillende tramverbindingen. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.

Tandprothetiek Sophia
Gordelweg 152
3038 GE Rotterdam

Telefoon: 010 – 465 44 50
info@tppsophia.nl
www.tppsophia.nl